Litter plan January 2021

 

Tämä pentu tehdään yhteistyössä kennel Petremma's sekä emän omistajien kanssa. Pentueesta tullaan sijoittamaan aikankin 1 narttu mahdollisesti myös uros pentu näyttelyistä kiinnostuneeseen kotiin. Lisätietoja kennelmeillon@gmail.com

Pennut syntyvät  Suomessa ja rekisteröidään Suomeen.

COI 7,39% & ALC 46,86 with 8 generation

Litter plan for summer 2021

Astutus kesällä 2021. Ennen astutusta Fantalle tehdään vielä loput terveystutkimukset.

Tiedustelut kennelmeillongmail.com tai

tel. +46 73 5894253

Litter plan 2021

BH IFH1 Meillon Janis Joplin

Information from male is comimng later. 

info kennelmeillon@gmail.com

Picture Minna Vasala

Picture Riikka Byckling

Lue tämä jos harkitset pentua meiltä!

 

 

Myymme pennut ainoastaan harkituiksi perheenjäseniksi. Me emme myy typistettyjä pentuja. Pennut kasvavat kotonamme keskellä keskellä lapsi- koiraperheen arkea.. Pentujen myynnissä käytämme Kennelliiton myyntisopimuspohjaa. Pennut luovutamme kera rekisteritodistuksen, eläinlääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina, useaan kertaan madotettuina. Pennun mukana tulee myös kirjallisena yleistä tietoa rodusta, koulutuksesta sekä hoito-ohjeet pentupaketin mukana. Pennun ostajat liitän joko Suomen tai Ruotsin Dobermann yhdistyksen jäseneksi pennun ensimmäisenä elinvuotena. Yhdistykset järjestävät koulutuksia pennuille sekä edistyneemmille koirakoille ja useaan PK-lajiin.Toivon jotta myymäni koirat tutkittaisiin vähintään luustoltaan lonkat, kyynärät ja selkä noin 2-vuoden iässä. Omistajien halutessa pyrin järjestämään kimppakuvauksen. Kasvattajan tuki ei lopu pennun myyntiin. Pyrin olemaan mukana kasvattieni elämässä niin hyvinä kuin huonoina aikoina. Ja toivon kuulevani kasvattieni elämästä myös pentuajan jälkeen.

 

Otathan huomioon jotta dobermann on iso aktiivinen rotu joka vaatii omistajaltaan vähintään peruskoulutuksen jo pennusta jotta saat itsellesi mukavan kumppanin useaksi vuodeksi. Kuriton, huonotapainen dobermann on omistajalleen painajainen. Kyseessä on palveluskoirarotu joka on omimmillaan kun pääsee tekemään ja touhuamaan omistajansa kanssa. Koiriini on aina mahdollisuus tulla tutustumaan niin kotioloissa kuin koulutuksissa.

 

Marinka

kennelmeillon@gmail.com

+46 79 339 0673

  • Facebook App Icon
  • Google+ App Icon