Suprise puppies 2022

Näyttökuva (4).png

Meille tulossa yllätys pentuja. Jos ei ole tarpeeksi jännitystä elämässä niin nämä kaksi kyllä sitten järjestää. Pentujen odotetaan syntyvän viikoilla 40-41 ihan tarkka aika ei ole tiedossa. Pennut rekisteröidään normaalisti (SKK) Ruotsin kennelliittoon, mutta voi olla mahdollisuus että saavat ei jalostukseen merkinnän rekisteröinnin yhteydessä. Emältä puuttuu jalostukseen vaadittava MH-testi joka suoritetaan pentujen syntymän ja karenssiajan jälkeen.

Pennuista oletettavasti tulee ihan kelpo kavereita erilaiseen puuhasteluun eikä näyttelytkään ole pois suljettu eli ihan sysi rumia ei pitäisi olla tulossa. Mutta jos erkkari voittajaa tai IGP WM tykkiä etsit tämä pentue ei ole sinulle. Pennuille etsitään koirakokemusta ja/tai maalaisjärjen omaavia omistajia jotka valmiita panostamaan EDES koirien perus arkihallinan ja käytössääntöjen opettamiseen. Lisätietoja soittamalla puh. +4679 339 0673 tai kennelmeillon@gmail.com.

Vi väntar för suprise valpar. Valpar ska födas vid vecka 40-41. Exakta tiden är okänd. Valpar kommer registreras hos Svenska Kennelklubben, men det kan finnas en möjlighet att dom får en avelsspärr markering vid registrering. Tiken saknar MH-test vad är en krav för avel. MH-test ska göras efter att valparna är födda och karenstiden är över.

Valpar kommer förmodligen passa för olika typer av aktiviteter och utställningar är inte heller uteslutna. Men om du söker efter en ras special vinnare eller en IGP WM hund är denna kull inte något för dig. För valpar söker vi aktivt hem som har tidigare hunderfarenhet och vill satsa på minst vardagliga hanteringen. Med mera info kontakta med telefon 079 339 0673 eller kennelmeillon@gmail.com.

More info from Judas  Meillon Judas Priest

More  info from Irma Halit Pasa La Di Da For Meillon

COI  for upcoming litter counted with 8 gen 4,6%

Both dog´s will have new 24h holter results before puppies are born

B

Litter plan 2023
BH IGP1 IFH2 Meillon Janis Joplin

hilla.png

Information from male is comimng later. 

info kennelmeillon@gmail.com

Lue tämä jos harkitset pentua meiltä!

 

 

Myymme pennut ainoastaan harkituiksi perheenjäseniksi. Me emme myy typistettyjä pentuja. Pennut kasvavat kotonamme keskellä keskellä lapsi- koiraperheen arkea.. Pentujen myynnissä käytämme Kennelliiton myyntisopimuspohjaa. Pennut luovutamme kera rekisteritodistuksen, eläinlääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina, useaan kertaan madotettuina. Pennun mukana tulee myös kirjallisena yleistä tietoa rodusta, koulutuksesta sekä hoito-ohjeet pentupaketin mukana. Pennun ostajat liitän joko Suomen tai Ruotsin Dobermann yhdistyksen jäseneksi pennun ensimmäisenä elinvuotena. Yhdistykset järjestävät koulutuksia pennuille sekä edistyneemmille koirakoille ja useaan PK-lajiin.Toivon jotta myymäni koirat tutkittaisiin vähintään luustoltaan lonkat, kyynärät ja selkä noin 2-vuoden iässä. Omistajien halutessa pyrin järjestämään kimppakuvauksen. Kasvattajan tuki ei lopu pennun myyntiin. Pyrin olemaan mukana kasvattieni elämässä niin hyvinä kuin huonoina aikoina. Ja toivon kuulevani kasvattieni elämästä myös pentuajan jälkeen.

 

Otathan huomioon jotta dobermann on iso aktiivinen rotu joka vaatii omistajaltaan vähintään peruskoulutuksen jo pennusta jotta saat itsellesi mukavan kumppanin useaksi vuodeksi. Kuriton, huonotapainen dobermann on omistajalleen painajainen. Kyseessä on palveluskoirarotu joka on omimmillaan kun pääsee tekemään ja touhuamaan omistajansa kanssa. Koiriini on aina mahdollisuus tulla tutustumaan niin kotioloissa kuin koulutuksissa.

 

Marinka

kennelmeillon@gmail.com

+46 79 339 0673