• Facebook App Icon
  • Google+ App Icon

Asun Tukholmassa, Hässelbyn lähiössä mieheni sekä meidän kolmen lapsen kanssa. Elämme normaalia lapsi-/koiraperheen arkea. Koirieni kanssa pyrin harrastamaan niin aktiivisesti kuin mahdollista eli kun perhe-elämä antaa myöden. Tällä hetkellä harrastuksiin kuuluu vain IPO jossa kyllä työsarkaa riittää. Äärettömän mielenkiintoinen ja vaikea laji. Aiemmin olen kyllä ollut kovinkin aktiivinen näyttelyihminen myös kansallisiin lajeihin (jälki ja haku) ja TOKO:on on myös tutustuttu. Suomessa asuessani rotuyhdistyksen touhut tulivat myös tutuiksi ja kiitokseksi aktiivisuudesta olenkin saanut SDY:n pronssisen ansiomerkin.

Olen syntynyt koiraperheeseen ja vanhempani ovat aktiivisesti harrastaneet koiria, koirien kanssa ja kasvattaneetkin joten koirailusta tullut elämäntapa ja varmasti oman koira innostukseni saanut verenperintönä. Rotuja on perheessämme ollut monia. Kennelnimen olen perinyt vanhemmiltani jotka ovat samalla nimellä kasvattaneet cairnterrierejä sekä partacollieita. Itselle omaksi roduksi on tullut jo lapsuudessa ihailemani dobermann. Dobermann on koira moneen menoon. Harrastuskaverina mainio vaikka välillä huumoria ja pitkää pinnaa tarvitseekin. Rotu on kohtuu hitaasti kehittyvä joten varsinkin sen aivosolun kasvua joutuu välillä odottamaan tovin jos toisenkin. ;) Mikä myös vielä on rodussa mukavaa jotta jakautuminen käyttö- ja näyttölinjoihin ei ole toteutunut samoissa mittakaavoissa kuin monissa muissa palveluskoiraroduissa joten monen dobermannin kanssa voi edelleen pärjätä sekä näyttelyissä, että palveluskoirakokeissa. Toivottavasti rotu myös pysyy tämmöisenä.

Tavoitteenani on kasvattaa terveitä, toimivia, ulkonäöltään rotumääritelmän mukaisia koiria jotka ovat myös mukavia perhekoiria arjessa. Jalostukseen käyttämäni koirat on testattu terveyden sekä luonteen osalta. Koirat myös selviävät normaaliarjesta ilman mitään ihmeellisyyksiä. Pentuja tulee harvakseltaan. Koiriini voi aina halutessa tulla tutustumaan. Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen sekä olen jäsen  Ruotsin kennelliitossa sekä Ruotsin sekä Suomen Dobermannyhdistyksissä.

Terkuin

Marinka

kennelmeillon@gmail.com

+46 73 589 4253