top of page
Etsi
  • Writer's pictureAdmin

Pentuja tulossa lokakuussa

Päivitetty: 28. syysk. 2022Meille tulossa yllätys pentuja. Jos ei ole tarpeeksi jännitystä elämässä niin nämä kaksi kyllä sitten järjestää. Pentujen odotetaan syntyvän viikoilla 40-41 ihan tarkka aika ei ole tiedossa. Pennut rekisteröidään normaalisti (SKK) Ruotsin kennelliittoon, mutta voi olla mahdollisuus että saavat ei jalostukseen merkinnän rekisteröinnin yhteydessä. Emältä puuttuu jalostukseen vaadittava MH-testi joka suoritetaan pentujen syntymän ja karenssiajan jälkeen. Pennuista oletettavasti tulee ihan kelpo kavereita erilaiseen puuhasteluun eikä näyttelytkään ole pois suljettu eli ihan sysi rumia ei pitäisi olla tulossa. Mutta jos erkkari voittajaa tai IGP WM tykkiä etsit tämä pentue ei ole sinulle. Pennuille etsitään koirakokemusta ja/tai maalaisjärjen omaavia omistajia jotka valmiita panostamaan EDES koirien perus arkihallinan ja käytössääntöjen opettamiseen. Lisätietoja yksärillä tai kennelmeillon@gmail.com.

Vi väntar för suprise valpar. Valpar ska födas vid vecka 40-41. Exakta tiden är okänd. Valpar kommer registreras hos Svenska Kennelklubben, men det kan finnas en möjlighet att dom får en avelsspärr markering vid registrering. Tiken saknar MH-test vad är en krav för avel. MH-test ska göras efter att valparna är födda och karenstiden är över. Valpar kommer förmodligen passa för olika typer av aktiviteter och utställningar är inte heller uteslutna. Men om du söker efter en ras special vinnare eller en IGP WM hund är denna kull inte något för dig. För valpar söker vi aktivt hem som har tidigare hunderfarenhet och vill satsa på minst vardagliga hanteringen. Med mera info kontakta med pm eller kennelmeillon@gmail.com.

17 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Pentuja

Terveystulos

Meillon Janis Joplin ultraäänitutkimus ja 5min EKG tulos normaali. Maksakoe myös otettu tulos tulee lähipäivinä. https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI45898%2F19&R=143

Comentarios


bottom of page